JPSS/STAR and			
OAR/CPO			Arctic Technical Interchange Meeting
Tues., 6 June 2017,			
14:30 to 17:00	Part II:		Focus on Biogeochemistry and Living Resources
14:30 to 14:35 (5 min)	Lihang Zhou	STAR/JPSS	Intro; Purpose; overview agenda (2 separate days)
	Phyllis Stabeno (presenting)	OAR/PMEL/FOCI and	Overview of relevant programs and representative science projects, e.g.,
14:35 to 14:50 (15 min)	and Sue Moore	NMFS/OST	FOCI, DBO etc.
	Jessica Cross (presenting) and		
14:50 to 15:05 (15 min)	Calvin Mordy	OAR/PMEL/	Arctic ocean acidification and Arctic technical developments
		NOS/Alaska Ocean Observing	Stakeholders and applications for Arctic observations (focus on
15:05 to 15:20 (15 min)	Molly McCammon	System	biogeochemical and living resources)
15:20 to 15:30 (10 min)	All		Questions/discussion about OAR/CPO user needs
15:30 to 15:40 (10 min)	Arron Layns	JPSS	JPSS Program Science and Initiatives Overview.
15:40 to 15:50 (10 min)	Bio Break		
45 50 : 46 00 (40 :)	Representative from Sasha	STAR (IRSS	007
15:50 to 16:00 (10 min)	Ignatov's group (V. Lance)	STAR/JPSS	SST
16:00 to 16:10 (10 min)	Karlis Mikelsons/Menghua Wang	STAR/JPSS	Ocean Color and OCView tool for Arctic
16:10 to 16:20 (10 min)	Ivan Csiszar	STAR/JPSS	Artic terrestrial ecosystem monitoring
16:20 to 16:30 (10 min)	Paul DiGiacomo	STAR/SOCD	STAR/SOCD/SMCD (relevant satellite products outside of JPSS)
16:30 to 16:40 (10 min)	Eric Leuliette	STAR/SOCD	Altimetry, Sea Ice
, , ,		NOAA PolarWatch and	
16:40 to 16:50 (10 min)	Jenn Sevadjian	NMFS/SWFSC	PolarWatch
16:50 to 17:00 (10 min)	All		Questions/Discussion, document actions/next steps/future plans